Vilkor, regler, betalning och information om behandling av personuppgifter

Följande gäller kurser som arrangeras på Järlöv, Veddige. Kurser på andra studios kan ha andra vilkor.

 

* All träning sker på egen risk.
* Deltagare under 18 år anmäls av vårdnadshavare.

 

Regler och tips i studion

* Ta av ringar, armband, klockor och navelpiercing inför passet. De repar stängerna, och kan fastna och leda till skador. Smycken som kommer åt stången och kan repa är absolut förbjudet.

* Undvik hudlotion och liknande ungefär ett dygn innan passet, det ger sämre grepp på stången.

* Studion öppnar 15 minuter innan passen börjar. Välkommen att chilla/hänga lite innan=)

* Det finns inget omklädningsrum och dusch. Kom ombytt i träningskläder/bekväma kläder bra att röra sig i. T.ex. shorts eller hotpants med joggingbyxor eller tights över. Läs mer om klädsel under "Om kurser". Pole tränar vi oftast i korta byxor för att få grepp om stången, och linne/kortärmat. Långärmat och långbyxor kan vara skönt till uppvärmning och stretch. Oftast tränar man barfota. Men det är bra att ha med sockar och ev. benvärmare/knäskydd för vissa moment. Om skor ska användas så anges det i kursbeskrivningen.

* Det finns inga bussförbildelser. Och finns ej på Google maps/GPS. (Däremot kan platsen hittas på eniro.) Men in the middle of nowhere;) Vägbeskrivning länkas under kursinformationen när det finns någon kurs tillgänglig.

* Vid fotografering och filmning: Fråga alla runtomkring som kan komma med i bild om det är okej. Eventuell fotografering och filmning får bara ske i slutet av passet.

 

Anmälan och betalning

Instruktioner om anmälan står i informationen för varje pass eller kurs. Oftast anmälan via ett anmälningsformulär som finns länkat.

Betalningen ska ske innan kursen eller passet startar. Instruktioner står i informationen för varje pass eller kurs.

Om du har anmält dig till en kurs via internet så har du rätt att avboka din anmälan inom 14 dagar, om du vill ha pengarna tillbaka, enligt lagen om distansavtal.
För att få återbetalning ska avbokning ske via mail till info @ airytales . se, eller postadressen som står på blanketten. Följande blankett från konsumentverket ska användas: Ladda ner blankett PDF >> (Blanketten kan fyllas i digitalt på mobil eller dator. Eller skrivas ut. På mobil: klicka på pennan längst ner till höger. Spara, fyll i och bifoga i mail.)
Om ångerrätten är tillämplig återbetalas kursavgiften.
Om kursen har startat under de 14 dagarna efter anmälan, så återbetalas de kurstillfällen som återstår efter avbokning, (se kapitel 2, § 11, punkt 1).

Avbokning kan även ske vid sjukdom eller skada mot uppvisande av läkarintyg. Återbetalning kan då göras för pass under den period som intyget avser, minus administrativ avgift på 100 kr.

Utöver ångerrätten eller läkarintyg är anmälan alltid bindande.

Ångerrätt gäller ej fristående pass, prova på, möhippa, workshops och liknande, (se kapitel 2, § 11, punkt 12). Anmäler man sig till den typen av pass kan man ej få pengarna tillbaka.

Om en kurs eller pass blir inställt av instruktören så återbetalas hela avgiften. Detta gäller alla typer av pass och kurser. Om det finns möjlighet att sätta in ett extra pass efter kursens slut, så får deltagaren erbjudande om att välja antingen pengarna tillbaka, eller plats på extra pass.

 

Personuppgifter

Personuppgifter sparas undertiden deltagaren går en kurs, och sålänge det behövs för ekonomisk redovisning. Namn och mailadress eller telefonnummer till deltagare behövs för att kunna meddela t.ex. om något händer, som t.ex. inställda pass eller viktig information. Personuppgifter används inte till något annat, och kommer inte att lämnas vidare. Du kan när som helt begära ut information om vilka uppgifter som lagras om dig.

Om man har anmält sig till nyhetsmail så sparas namn och mailadress tills man ber om att avsluta prenumerationen på nyhetsmailet.