Instruktörer / Artister

 

Malene

malene dalenbäck malene dalenbäck

Ägare till Airytales. Jag har pole och luftakrobatik som extrajobb vid sidan om heltidsanställning som högstadielärare. Övriga intressen är t.ex. ridning. Det var den enda sporten jag utövat innan jag började med pole.

Jag har jobbat som instruktör i pole på olika dansstudios till och från sedan 2014. Sedan 2018 har jag börjat med kursverksamhet i liten skala i min egen studio på Järlöv.

En dag i november 2011 såg jag av en slump en video på youtube som visade pole från någon tävling på ganska hög nivå. Jag hade aldrig sett poledance förut. På de tre minutrarna som videon var förändrades mitt liv. Jag tyckte att det var det vackraste jag hade sett (förutom hästar), och bestämde mig för att bli bra på det. Kollade upp allt jag kunde om det, försökte framförallt hitta någonstans där man kunde lära sig det. Den närmaste polestudion fanns i Göteborg. Dit var det ändå 14 mil tur och retur. Men jag gick all in och körde dit en gång i veckan under terminerna tills jag hade gått igenom alla kurser upp till avancerad. Köpte också nästan direkt en egen stång för att kunna träna hemma.

Under 2012-2015 tränade jag på Polestar Fitness i Göteborg och Sometimes i Oslo. Jag har fått min grund på Polestar, där jag som sagt började från noll, och har gått många kurser. Under hela 2014 bodde och jobbade jag i Oslo och tränade då mycket på Sometimes polestudio.

Efter ett tag började jag även jobba som instruktör på olika studios. Som pedagog i grunden var det inte så långt steg till att börja undervisa i min hobby när jag fick erbjudande om det.

Ända sedan jag började med pole har jag också då och då tagit lektioner i luftakrobatik, men inte lika mycket som pole.

Jag vidareutvecklar mig nu för tiden genom att försöka ta de tillfällen som ges att gå på workshops med de bästa. Har tagit lektioner för t.ex. Anastasia Skuhktorova, Anna-Maija Nyman, Vane Lunatica, Daria Che, Dimitry Politov, Pink Puma och Maddie Sparkle mfl. Jag har även tagit lektioner på Milan Pole Dance Studio i Italien, London Dance Academy i England och Purple Pole Studio i Falkenberg.

Jag har deltagit i en tävling, Polestar Championships 2014. 3:e plats.

 

Sammarbete

Maila info @ airytales . se