Anmälan till gruppträning i studion på Järlöv, Veddige.

 

Dessa träningsmöjligheter finns just nu:

10 september 2022:
11.00: Prova-på.
12.10: Mixad nivå1-2 Polesport/Fitness-flow.

13.30: Möjlighet att boka en privatlektion.

 

Bokning och betalning sker via Bokadirekt och Klarna på denna sida:
https://www.bokadirekt.se/places/airytales-35771

Boka tid

Träningspassen är fristående. Man bokar och betalar för ett i taget. De finns i olika nivåer och stilar. Läs mer under "Om träningsformen och kurser" >>
Alla träningspass inom t.ex. Nivå1 är på samma svårighetsnivå varje gång, men innehållet är lite olika på varje pass. Så det blir lite nytt och lite repetition oavsett vilket tillfälle man bokar in sig på.
Efter att ha deltagit på ett prova-på-pass (eller om man har tränat pole på någon annan studio tidigare), så kan man börja på Nivå1. Krav för Nivå2 beskrivs på länken ovan.
Nivå1 = nybörjare,
Nivå2 = intermediate/medel.
Avancerad erbjuds inte just nu.

Om ett träningspass är fullbokat, kolla in igen senare. Om någon avbokar kommer det upp en ny bokningsbar plats. Gratis avbokning fram till 24 timmar innan.

Om det finns några träningspass att boka in sig på, så kommer det stå på denna sida, och ligga på Bokadirekt.

Det kommer en notis på facebook-sidan Airytales, och på Instagram: @airytales_pole_aerial när nya pass läggs upp! Så följ gärna någon av de kanalerna om du vill få uppdatering när nya pass läggs upp, och annat som händer.

Utöver den information som står här, och uppdatering på facebook och instagram om att nya träningspass är tillgängliga, så finns det tyvärr ingen möjlighet att svara på när nya prova-på-pass eller andra träningstillfällen kommer att läggas upp.

Men det finns andra studios i närheten som erbjuder mer regelbunden poleträning, länkar till dem längs ner på denna sida!

 

 

Info om träningen och beskrivning av olika pass

Info om pole, träningen, inriktningar, klädsel mm >>

 

 

 

Läs igenom info om vilkor, betalning, vägbeskrivning, regler i studion innan anmälan första gången!

Vid anmälan kommer du till ett steg där du måste bocka i en ruta att du läst igenom detta innan du kan gå vidare med anmälan.

Om vilkor, betalning, regler i studion, vägbeskrivning och information om behandling av personuppgifter >>

 

 

Mer träning och större utbud på andra studios!

Om det inte finns några pass upplagda här för tillfället, eller om du vill träna oftare, så finns det andra studios i närheten som erbjuder jättebra och mer kontinuerlig träning! T.ex. Polestarfitness och West Coast Pole i Göteborg. De har hela tiden kurser igång, de har mycket mer ändamålsenliga och större lokaler med t.ex. högre takhöjd, mer utrymme, och många bra instruktörer. De har även ett stort utbud av kurser inom både pole och luftakro. De erbjuder också träning på högre nivå! Så vill du kunna träna mer regelbundet osv, så besök nån av våra vänner!
www.polestarfitness.se

https://wcps.se/
Om man kan tänka sig att åka lite längre bort så finns även Impulse dance i Helsingborg! https://impulsedance.se/
Alla studios i hela Sverige kan ni se på: http://svenskpoleochaerial.se/verksamheter)