Grepp-kassa

Detta gäller studion på Järlöv i Veddige:

Ofta behöver man greppmedel på händerna och ibland andra delar av kroppen för att kunna göra vissa saker på stången. Studion brukade tidigare bjuda på detta. Men det blev lite ekonomiskt ohållbart...

Men som nybörjare om man inte är säker på om man vill fortsätta, så vill man oftast inte köpa en hel egen flaska, för det är ganska dyrt, så det är onödigt om man inte tränar pole mycket och konstant.

Därför kom jag på denna idén: En "grepp-kassa". Lite som en kaffe-kassa. Nu finns en grepp-kassa-burk i studion. Om alla som vill använda greppmedel under pass eller workshops eller open pole mm lägger en slant i burken så kan man få fri tillgång till greppmedel under passen här.

Hur mycket man vill lägga är frivilligt. Och det kommer inte kontrolleras om alla som använder har bidragit. Utan det är på var och ens eget samvete.

Men lite riktlinjer om man lägger:
Om man bara deltar på ett enstaka pass eller en open-pole: en femma.
2-5 gånger: 10-20 kr.

Jag köper mer grepmedel till greppkasan när det finns tillräckligt mycket pengar i burken så att det räcker till en ny flaska.

Om någon använder väldigt mycket och inte betalar, så att det blir en för dyr utgift för studion, då kommer det inte funka. Isåfall kommer grepp-kassan upphöra och alla får istället köpa egna flaskor eller vara utan.

Men sålänge denna infon finns uppe så är grepp-kassan aktuell!

Här finns tillgång till lite olika märken och sorter.

Ta en droppe först. Öka lite i taget vid behov.

 

Nyhet! Glittrande pole grip från Dancing Dust!

Nu finns ett nytt, coolt och riktigt bra greppmedel med glitter och doft! Body glitter och pole grip i ett från Dancing Dust! <3

Detta är nu tillgängligt att använda om man bidrar till greppkassan!
(Troligtvis är Airytales i skrivande stund den enda studio i Sverige som erbjuder detta(??) )

Make Me Dusty är för den som lätt svettas och därför glider. Make Me Dewy är för den som har mycket torr hud och därför svårt att få grepp.

Medlet är återvinningsbart, alla ingredienser är veganska och biologiskt nedbrytbara. Make Me Dusty Extreme kan även användas som handdesinfektion.

För den som vill köpa sin egen flaska kan man beställa på: https//dancingdustbodyshimmer.com, eller klicka på bilden nedan för att komma till sidan:

Instagram: @dancingdustg

 

Make Me Dewy och Make Me Dusty från Dancing Dust! Med glitter och olika dofter!


https://dancingdustbodyshimmer.com/

 

 

 

Andra greppmedel

Andra greppmedel finns även att köpa på svenska återförsäljare t.ex. poledance.nu, eller iampole.se.

 

Greppa stången, nu kör vi! =)